Voetballen bedrukken

U komt ze steeds vaker tegen; bedrukte voetballen met het logo van een bedrijf of met een pakkende tekst erop als relatiegeschenk. Voetbal is nog altijd sport nummer één in Nederland en daardoor zijn voetbalartikelen als relatiegeschenk altijd erg gewild. Met een voetbal wordt altijd gespeeld, of dit nu door jong of oud is.

Ballenwereld biedt u een ruim assortiment aan voetballen in verschillende uitvoeringen en maten. Zo vindt u bij ons  de standaardvoetbal, maar ook een gouden voetbal en een indoor hover voetbal.

Bij Ballenwereld heeft u de mogelijkheid om de voetballen te laten voorzien van een mooie bedrukking. U kunt ervoor kiezen om uw logo of bedrijfsnaam op de voetbal te laten drukken, maar ook een afbeelding of persoonlijke tekst is mogelijk. U kunt de voetballen bijvoorbeeld laten bedrukken met uw verenigingslogo voor uw eigen voetbalvereniging.

Het bedrukken van voetballen is een uitstekende manier om uw naamsbekendheid te vergroten, uw imago te versterken of om uw personeel actief te krijgen! Door de voetbal met bedrukking in te zetten als relatiegeschenk zorgt u ervoor dat uw logo en bedrijfsnaam op de sportvelden te zien zijn. Op sportdagen en evenementen kunt u veel nieuwe potentiële klanten bereiken door op te vallen met de bedrukte voetballen.

Met het cadeau doen van een voetbal brengt u de boodschap over dat u sportief bent en u deze sportiviteit ook aan uw relaties wilt geven. Scoor bij uw klanten, relaties en personeel door ze een unieke voetbal te geven! 

 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten